Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28
WensKlimaatZekerheid

Onze diensten
Wat wij doen voor zakelijke klanten

Wat we doen bij WKZ

Bij WKZ Totaalinstallateur worden we gedreven door passie. Passie voor de wereld om ons heen en de installatietechniek die het mogelijk maakt om die wereld zo gezond mogelijk te houden. Onze specialisten zijn niet snel voor één gat te vangen en zullen tot het uiterste gaan voor onze klanten. Uiteraard denken we met u mee, maar we vinden het nog veel belangrijker om vóóruit te denken. Wat zijn uw wensen in de toekomst? Wat wordt er echt belangrijk? Onze oplossingen en installaties moeten niet alleen nu werken, maar ook nog vele jaren daarna. Ongeacht of het een kleine installatie in uw woonhuis betreft of een grootse technische oplossing in uw fabriekshal of kantoorpand. Onze aandacht en gedrevenheid om zo duurzaam mogelijke installaties te maken zal altijd even groot zijn.

Elevatorhuis Rotterdam

Project
Elevatorhuis Rotterdam

De uitdaging

Het Elevatorhuis aan de Parklaan in Rotterdam werd in 1914 gebouwd als hoofdkantoor voor de Graan Elevator Maatschappij ( GEM).Het pand bestaat uit een souterrain, bel-etage en drie verdiepingen. Het Rijksmonument was in de loop der jaren behoorlijk verminkt geraakt:
– Door verbouwingen van wisselende voormalige bewoners, waaronder een bank, werd ook het oorspronkelijke lichthof in het hart van het pand dichtgezet met vloeren op de 2e en 3e verdieping....

Lees verder
WKZ Installatietechniek Apeldoorn


Apeldoorn

Tweelingenlaan 154
7324 AT Apeldoorn
T: 055 - 543 14 28
info@wkz.nl

Amsterdam

Westhavenweg 58 F
1042 AL Amsterdam
T: 020 692 26 61
amsterdam@wkz.nl