Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

WKZ Installatietechniek
Elektrotechniek

Alles op het gebied van elektrotechniek

Onze E-tak, WVM Elektrotechniek, doet alles op het gebied van elektrotechniek. Denk aan stroomvoorzieningen, groepenkasten, verlichting en complete elektrische installaties. Daarnaast installeren we slimme gebouwbeheersystemen en innovatieve duurzame oplossingen. Dus heeft u een uitdaging op elektrotechnisch gebied? Wij ontwikkelen een installatie die aansluit bij uw specifieke wensen en behoeftes. Ons streven is om altijd een efficiënt ontwerp voor u te maken die voor u het meeste rendement oplevert. Zodat uw energiekosten zo laag mogelijk zijn en de installatie op een zo duurzaam mogelijke manier functioneert. 

Bespaar energie met de juiste verlichting

Wist u dat u zakelijk flink kunt besparen op energie met de juiste verlichting en elektrotechnische installatie? Bijvoorbeeld door energiezuinige (LED) verlichting, zonnepanelen en moderne apparatuur. Wij werken altijd met kwalitatief goede merken en denken met u mee over duurzame oplossingen. Zo kan uw elektrische installatie nog jaren mee met zo min mogelijk energieverspilling. Als erkend elektrotechnisch installatiebedrijf ontwerpen en installeren wij installaties altijd volgens de wettelijke normen, technische voorschriften en regelgeving. 

Heeft u interesse in een installatie op het gebied van Elektrotechniek? Dan verwijzen wij u graag naar de website van WVM: www.wvm.nu

WKZ Installatietechniek Apeldoorn


Apeldoorn

Tweelingenlaan 154
7324 AT Apeldoorn
T: 055 - 543 14 28
[email protected]


Amsterdam

Hoogoorddreef 77
1101 BB Amsterdam
T: 020 692 26 61
[email protected]