Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

WKZ Installatietechniek
Airconditioning

Een passend airco systeem voor een gezond klimaat in huis

Thuis komen in een huis met frisse, gezonde lucht en een aangename temperatuur. Het klinkt niet alleen beter, dat is het ook. Een goed binnenklimaat draagt bij aan de gezondheid van u en uw gezin. Gemiddeld wordt het steeds warmer in huizen. Dat komt door de stijgende buitentemperaturen, maar ook door de huidige isolatienormen voor woningen en de warmte die van computers en andere elektrische apparaten afkomen. Om een gezond klimaat te creëren is een airconditioning steeds vaker onmisbaar. Een airco biedt altijd een oplossing voor het verkoelen van een ruimte. Daarnaast kan een airco ook zorgen voor de juiste luchtvochtigheid en de continue aanvoer van frisse lucht. 

Duurzame airco systemen

Wij leveren airco systemen met de nieuwste technologie. Onze monteurs installeren ze op een praktische plek in huis, zodat u in alle ruimtes kunt genieten van een aangename temperatuur. De systemen kenmerken zich door duurzaamheid, minder energieverbruik en minder geluidsoverlast. Welke airco bij u in huis wordt geplaatst is afhankelijk van uw wensen en de specificaties van uw woning. Hierbij kijken we naar het aantal personen, de ligging en inhoud van woning en de warmtebelasting. Vervolgens kiezen we een airco die de meeste voordelen voor u biedt. Zoals een hoog rendement en lage energiekosten. Maar we kijken ook naar het design. Wel zo prettig als de airco in het zicht komt te hangen!

Installatie en onderhoud van de airco

Nadat u samen met één van onze specialisten een geschikte airco heeft gevonden, wordt het systeem vakkundig geplaats en geïnstalleerd door een erkende monteur. U heeft direct profijt van een heerlijk binnenklimaat. Daarna is het belangrijk dat de airco goed onderhouden wordt. Bij WKZ kunt u meteen een onderhoudscontract afsluiten. Wij zorgen dat uw installatie netjes wordt onderhouden en gerepareerd wanneer dat nodig is. Zo gaat uw airco langer mee en blijft deze optimaal functioneren op een zo energiezuinige mogelijke manier. 

Heeft u vragen of interesse in een airco bij u thuis? Neem dan contact met ons op.