Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

WKZ Totaalinstallateur
Over ons

Het DNA van WKZ

Waar anderen net mee beginnen, doen wij al jaren. Duurzaamheid zit namelijk in ons DNA. Al sinds 1985 maken wij ons sterk voor duurzame en energiezuinige oplossingen. We zijn dus een ervaren, maar zeker geen doorsnee installateur. Van ontwerp tot onderhoud, WKZ is uw partner op het gebied van installatietechniek.

Zoals u kunt zien in ons uitgebreide klantportfolio werken wij voor verschillende bedrijven, overheden, industrieën en particulieren. Geen opdracht is ons te groot of te klein. Ja, ook klein, want zo beginnen vaak de grootste veranderingen. Bij duurzaamheid staat kwaliteit voorop. Dus werken we alleen samen met fabrikanten en leveranciers van A-merken, zodat we u optimale zekerheid kunnen bieden voor in de toekomst.

Wat wij aan u beloven

 

  • Wij zoeken altijd samen met u naar de beste energiezuinige totaaloplossing met optimaal rendement. 
  • Wij leveren zekerheid in kwaliteit en de garantie dat ook ú bijdraagt aan een gezonde planeet (en portemonnee). 
  • Wij blijven ontzorgen, ook ná de oplevering.

Onze missie…

Wij zijn een adviserende totaalinstallateur die duurzame klimaat installaties ontwerpt, installeert en onderhoud.

 

Onze visie…

Dit doen wij vanuit persoonlijke passie, door vernieuwend te zijn en kwaliteit te leveren.

Een gezondere toekomst begint bij jezelf

Alle kleine beetjes helpen. Zo reduceren en scheiden wij ons afval en maken wij gebruik van duurzame technieken, zoals hybride auto’s, zonnepanelen en warmtepompen. Ook steunen wij goede doelen die gericht zijn op duurzaamheid. Zoals Justdiggit, een initiatief dat de aarde wil laten afkoelen. Justdiggit maakt droog land weer groen door boeren te inspireren en activeren om te vergroenen. Dit heeft een positieve impact op klimaatverandering, natuur en mensen. Gedegradeerde (droge) landschappen worden hersteld door gebruik te maken van traditionele technieken in combinatie met nieuwe technologie en een sterke communicatie aanpak. Ook donateur worden? Graag! Ga naar: justdiggit.org/nl/