Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

WKZ Installatietechniek
Elektrotechniek

Elektrotechniek en slimme oplossingen in huis

Adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden. Wij doen alles op het gebied van elektrotechniek, ook bij u thuis! Denk aan (slimme) stopcontacten, groepenkasten en verlichting. Wij kunnen ervoor zorgen dat alles ‘communiceert’ met elkaar op een zo duurzaam mogelijke manier. Wilt u bijvoorbeeld over op elektrisch koken? Of heeft u een laadpaal nodig voor uw elektrische auto? Onze gecertificeerde elektriciens hebben ruime ervaring op het gebied van elektrotechniek en hebben veel slimme oplossingen voor iedere soort woning!

Schakel een elektrotechnisch installatiebedrijf in

Als u een wens heeft op elektrotechnisch gebied, dan is het onze taak om dat zo efficiënt mogelijk te ontwerpen. Zodat de oplossing past bij uw wensen en de energiekosten zo laag mogelijk blijven. Als erkend elektrotechnisch installatiebedrijf ontwerpen en installeren wij installaties altijd volgens de wettelijke normen, technische voorschriften en regelgeving. Maar de echte toegevoegde waarde vind je bij ons in de innovatie. Er is zoveel mogelijk op het gebied van elektrotechniek. We laten u graag zien wat er bij u thuis (beter) kan.

Bespaar energie op verlichting

Wist u dat u energie kunt besparen met de juiste verlichting en elektrotechnische installatie? Bijvoorbeeld door energiezuinige (LED) verlichting, zonnepanelen en moderne apparatuur. Wij werken altijd met kwalitatief goede merken en denken met u mee over duurzame oplossingen. Zo kan uw verlichting of stopcontact nog jaren mee voor een lage(re) energieprijs! 

Lees meer over het laten maken van een lichtplan

24 uur per dag bereikbaar bij storing

Ook na het installeren van een elektrische installatie blijven onze servicemonteurs voor u klaar staan. WKZ heeft een eigen storingsdienst die 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is. Mocht er dus onverwachts een storing optreden dan staan wij voor u klaar. 

WKZ Installatietechniek Apeldoorn


Apeldoorn

Tweelingenlaan 154
7324 AT Apeldoorn
T: 055 - 543 14 28
info@wkz.nl

Amsterdam

Westhavenweg 58 F
1042 AL Amsterdam
T: 020 692 26 61
amsterdam@wkz.nl