Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

WKZ Installatietechniek
Elektrotechniek

Elektrotechniek en slimme oplossingen in huis

Adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden. Onze E-tak doet alles op het gebied van elektrotechniek, ook bij u thuis! Denk aan (slimme) stopcontacten, groepenkasten en verlichting. WVM Elektrotechniek kan ervoor zorgen dat alles ‘communiceert’ met elkaar, op een zo duurzaam mogelijke manier. Wilt u bijvoorbeeld over op elektrisch koken? Of heeft u een laadpaal nodig voor uw elektrische auto? Onze gecertificeerde elektriciens hebben ruime ervaring op het gebied van elektrotechniek en hebben veel slimme oplossingen voor iedere soort woning!

Schakel een elektrotechnisch installatiebedrijf in

Als u een wens heeft op elektrotechnisch gebied, dan is het onze taak om dat zo efficiënt mogelijk te ontwerpen. Zodat de oplossing past bij uw wensen en de energiekosten zo laag mogelijk blijven. Als erkend elektrotechnisch installatiebedrijf ontwerpt en installeert WVM installaties altijd volgens de wettelijke normen, technische voorschriften en regelgeving. Maar de echte toegevoegde waarde vind u bij ons in de innovatie. Er is zoveel mogelijk op het gebied van elektrotechniek, wij laten u graag zien wat er bij u thuis (beter) kan. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de website van WVM Elektrotechniek: www.wvm.nu

Bespaar energie op verlichting

Wist u dat u energie kunt besparen met de juiste verlichting en elektrotechnische installatie? Bijvoorbeeld door energiezuinige (LED) verlichting, zonnepanelen en moderne apparatuur. Wij werken altijd met kwalitatief goede merken en denken met u mee over duurzame oplossingen. Zo kan uw verlichting of stopcontact nog jaren mee voor een lage(re) energieprijs! 

Lees meer over het laten maken van een lichtplan