Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

WKZ Installatietechniek
Koudetechniek

Specialist op het gebied van koeltechniek

Op zoek naar een specialist op het gebied van koeltechniek? Een partij die een koel- en/of vriesinstallatie ontwerpt, levert en installeert? En daarna ook de installatie goed onderhoud? WKZ heeft ruime ervaring op het gebied van op maat gemaakte koeltechniek. Voor bedrijven met grote koel- en vriescellen én winkeliers met een koelvitrine in de verkoopruimte. Van koeltechniek op passagiersschepen en vuurtorens, tot industrie en winkeliers. Van gereviseerde tot nieuwe complete installaties. Op diverse plekken hebben wij onze specialiteit koeltechniek inmiddels mogen toepassen.

Kant-en-klare installaties of op maat gemaakt 

Wij installeren kant-en-klare koel- en vriesinstallaties, maar kunnen ook alles op maat maken. Bij het ontwerpen en installeren van koelinstallaties gaan wij altijd uit van een optimaal rendement en energiezuinige oplossingen. Dat vraagt om specialistisch werk, technische kennis en kwalitatief goede apparatuur. Daarom werken wij samen met fabrikanten en leveranciers van A-merken. Dat biedt u extra zekerheid.

Gecertificeerde installateurs

Al onze koelmonteurs zijn in het bezit van onder andere de PED en STEK certificaten en hebben de specialistische opleiding koeltechniek afgerond. Deze zijn nodig om koeltechnieksystemen te installeren en onderhouden volgens de strenge (hygiëne)eisen. Zo weten we veilig om te gaan met chemische gassen en koelmiddelen. Goed onderhoud is van groot belang voor de levensduur van de koelsystemen. Daarom bieden wij passende onderhoudscontracten aan. Onze monteurs komen dan regelmatig bij u langs om de koelinstallaties grondig te controleren. Zij zorgen ervoor dat de koel- en vriesinstallaties goed blijven werken en voldoen aan de wettelijke eisen. 

24 uur per dag bereikbaar bij storing

WKZ heeft een eigen storingsdienst die 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is. Mocht er dus onverwachts een storing optreden aan een koel- of vriesinstallatie dan staan wij voor u klaar.