Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

WKZ Installatietechniek
Zonnepanelen

Thuis eigen groene stroom opwekken met zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen? Goed voor het milieu én uw portemonnee. Met zonnepanelen op het dak van uw woning (of schuur) kunt u uw eigen groene stroom opwekken. Daardoor bespaart u direct op uw energierekening. 

Zonnepanelen op uw woning laten plaatsen

Bij het plaatsen van zonnepanelen moet u rekening houden met verschillende factoren. Geen enkele woning en huishouden zijn hetzelfde. Ten eerste kijkt onze E-tak naar het dak van uw woning. Naar de oppervlakte, de dakconstructie, de stand ten opzichte van de zon en de zichtbaarheid van de panelen na plaatsing. Daarnaast kijken we naar uw energieverbruik en de toekomst. Breidt uw gezin in de komende jaren mogelijk uit? Gaat u meer energie gebruiken? Of verwacht u juist minder energie te gaan gebruiken in de komende jaren? WVM komt graag bij u langs om te kijken hoeveel en welke zonnepanelen u nodig heeft. Zo bent u verzekert van een zonnepanelen installatie die bij u, uw woning en uw energiegebruik past.

Belastingaftrek en subsidies op zonnepanelen

Een groot voordeel van nu investeren in zonnepanelen is dat de overheid die investering stimuleert in de vorm van subsidies en belastingaftrek. Als particulier kunt u na de investering in zonnepanelen de belasting terugvragen. Meer weten over belastingteruggave en subsidies? WVM informeert u graag over de mogelijkheden.