Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

WKZ Installatietechniek
Warmtepompen

Duurzaam koelen en verwarmen met een warmtepomp

Met een warmtepomp installatie kunt u uw bedrijfsruimte zowel verwarmen als koelen. Een warmtepomp zorgt voor altijd voor de juiste temperatuur. Met warmte uit grondwater of de buitenlucht worden de ruimtes verwarmt, gekoeld en voorzien van warm tapwater. Doordat de warmtepomp voor de juiste binnentemperatuur zorgt hoeft u de cv-ketel minder te gebruiken. Zodoende bespaart u al snel op het gasgebruik voor de verwarming. 

Warmtepomp in combinatie met zonnepanelen

Een warmtepomp installatie werkt op stroom. Combineert u de installatie met een andere energiebesparende maatregel, zoals zonnepanelen, dan wekt u de stroom voor de warmtepomp ook nog eens duurzaam op. Dat is gunstig voor uw energierekening, het energielabel en de waarde van het pand. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw pand te verduurzamen? Vraag een advies aan bij één van onze specialisten. 

Subsidie voor warmtepomp aanvragen

Gaat u nu investeren in een warmtepomp of andere duurzame oplossingen? Dan heeft u het voordeel dat u gebruik kunt maken van subsidies en belastingaftrek. Ondernemers kunnen in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), de Energie-Investeringsaftrek (EIA) en de SDE+ (subsidie voor grote projecten). Meer weten over subsidies? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

De juiste warmtepomp laten installeren

U kunt kiezen uit een volledig elektrische, een ventilatie- of hybride warmtepomp. Welke warmtepomp voor uw bedrijf het meest geschikt is, zoeken we graag voor u uit. Onze (duurzaamheid)adviseurs van WKZ Totaalinstallateur hebben veel kennis en ervaring met het installeren en onderhouden van warmtepompen in diverse gebouwen. Daarnaast kijken wij graag, indien gewenst, verder dan alleen een warmtepomp. Wij kunnen u persoonlijk adviseren in volledige duurzame installaties en technieken bij u thuis. Zodat u klaar bent voor de toekomst met een lagere energierekening en zo min mogelijk gasverbruik. Neem gerust contact op met … voor meer informatie.