Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

WKZ Totaalinstallateur
Onderhoudscontracten bij WKZ

Heeft u een storing of een probleem met een installatie? Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar op 055 543 14 28.

Onderhoud en 24/7 service

Onderhoud en service zijn voor ons net zo belangrijk als het verkopen van een CV-ketel, warmtepomp of zonnepanelen. Daarom hebben wij een eigen afdeling service en onderhoud. Bij storing aan uw installatie kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen. Buiten kantooruren staat ons servicenummer doorgeschakeld met de dienstdoende storingsmonteur.

 

Zakelijk onderhoudscontract op maat

Wij bieden onderhoudscontracten aan voor alle soorten installaties, van zonnepanelen tot aan klimaatbeheersingssystemen. Ook als wij niet de installatie hebben ontworpen of ge├»nstalleerd, kunnen wij uw installatie onderhouden. Alle contracten worden op maat gemaakt, afgestemd op uw bedrijf, wensen en installaties. 

Heeft u een storing? Dan komen wij zo snel mogelijk en we gaan pas weg als het probleem is opgelost. Tijdens ons bezoek reinigen en controleren we gelijk de gehele installatie. Hierdoor maken we de kans op een volgende storing zo klein mogelijk. En als we er dan toch zijn, kijken we ook gelijk even naar de andere installaties.