Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28
WensKlimaatZekerheid

Onze diensten
Wat wij doen

Wat we doen bij WKZ

Bij WKZ Totaalinstallateur worden we gedreven door passie. Passie voor de wereld om ons heen en de installatietechniek die het mogelijk maakt om die wereld zo gezond mogelijk te houden. Onze specialisten zijn niet snel voor één gat te vangen en zullen tot het uiterste gaan voor onze klanten. Uiteraard denken we met u mee, maar we vinden het nog veel belangrijker om vóóruit te denken. Wat zijn uw wensen in de toekomst? Wat wordt er echt belangrijk? Onze oplossingen en installaties moeten niet alleen nu werken, maar ook nog vele jaren daarna. Ongeacht of het een kleine installatie in uw woonhuis betreft of een grootse technische oplossing in uw fabriekshal of kantoorpand. Onze aandacht en gedrevenheid om zo duurzaam mogelijke installaties te maken zal altijd even groot zijn.

Camping de Zandhegge Emst

Project
Camping de Zandhegge Emst

Camping de Zandhegge voorzien van een nieuwe koel- en vriescel & airconditioning

Nieuwe koel- en vriescel samen met airconditioning installaties zorgen voor optimaal comfort bij Camping de Zandhegge in Emst.

 

Wens

Een koel- en vriescel die tijdens de zomer enkele keren uitvalt. Dat is natuurlijk niet wenselijk.
Ook op plekken op de camping, bijvoorbeeld in de kantoren, werd het te warm. De wens van Camping de Zandhegge was dan ook een wenselijk...

Lees verder
WKZ Installatietechniek Apeldoorn


Apeldoorn

Tweelingenlaan 154
7324 AT Apeldoorn
T: 055 - 543 14 28
[email protected]


Amsterdam

Hoogoorddreef 77
1101 BB Amsterdam
T: 020 692 26 61
[email protected]