Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28
WensKlimaatZekerheid

Onze diensten
Wat wij doen

Wat we doen bij WKZ

Bij WKZ Totaalinstallateur worden we gedreven door passie. Passie voor de wereld om ons heen en de installatietechniek die het mogelijk maakt om die wereld zo gezond mogelijk te houden. Onze specialisten zijn niet snel voor één gat te vangen en zullen tot het uiterste gaan voor onze klanten. Uiteraard denken we met u mee, maar we vinden het nog veel belangrijker om vóóruit te denken. Wat zijn uw wensen in de toekomst? Wat wordt er echt belangrijk? Onze oplossingen en installaties moeten niet alleen nu werken, maar ook nog vele jaren daarna. Ongeacht of het een kleine installatie in uw woonhuis betreft of een grootse technische oplossing in uw fabriekshal of kantoorpand. Onze aandacht en gedrevenheid om zo duurzaam mogelijke installaties te maken zal altijd even groot zijn.

Disseldorp

Project
Disseldorp

Een particulier is bezig met het bouwen van een nieuw huis, maar als het gaat om ventilatie, verwarming en klimaatbeheersing zijn er zoveel mogelijkheden. Kreten vanuit de markt zoals warmtepomp, bodemwisselaar, WTW ventilatie hadden ze wel eens gehoord, maar wat het precies inhoud is hen niet bekend. 

Energiezuiging en gasloos

De bestaande woning was voorzien van een ventilatie box (alleen afzuiging), een cv ketel en vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. In de slaapkamers en...

Lees verder
WKZ Installatietechniek Apeldoorn


Apeldoorn

Tweelingenlaan 154
7324 AT Apeldoorn
T: 055 - 543 14 28
info@wkz.nl

Amsterdam

Westhavenweg 58 F
1042 AL Amsterdam
T: 020 692 26 61
amsterdam@wkz.nl