Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

WKZ Installatietechniek
Klimaatbeheersing

Een comfortabel klimaat op kantoor

Klimaatbeheersing zorgt het hele jaar door voor een prettig binnenklimaat op kantoor. Wat betekent dat de temperatuur comfortabel is, er continue frisse lucht aanwezig is en de ruimte de juiste vochtigheidsgraad heeft. Verschillende installaties zijn onderdeel van een goede klimaatbeheersing. Denk aan een ventilatiesysteem, luchtbehandeling, centrale verwarming en warmtepompen. Als totaalinstallateur hebben wij kennis en ervaring van alle installaties op het gebied van klimaatbeheersing. Wilt u een klimaatbeheerssysteem aanbrengen? Dan brengen wij eerst alle aanwezige installaties binnen het bedrijf in kaart. Vervolgens kijken we welke klimaatinstallaties we kunnen integreren en spelen daarop in. 

Totaaloplossing met duurzaam resultaat

Heeft u een vraag of wens over het binnenklimaat van uw bedrijf? Wij zetten die wens graag om in een totaaloplossing. Deze is volledig gericht op uw behoeftes en wensen. Plus dat de oplossing het maximale uit de installatie haalt en een optimaal rendement oplevert. Wij zijn namelijk niet alleen verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie, maar wij vinden het ook belangrijk dat wij u de zekerheid kunnen bieden dat u bespaart op energie en zo het milieu minder belast. 

Productief binnenklimaat op maat

Het is belangrijk dat al uw medewerkers in een gezond binnenklimaat kunnen werken. Een bedrijfsgebouw vraagt daarom om een op maat gemaakt klimaatbeheersingssysteem. Een vergaderzaal heeft andere eisen voor een optimaal werkklimaat dan een kantoorruimte of een productieruimte. Wij weten welke ruimte aan welke klimaateisen moet voldoen en passen onze totaaloplossing daarop aan. Zo bent u gegarandeerd van een gezond en productief werkklimaat. Benieuwd wat we voor uw bedrijfspand kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact ons op.