Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

WKZ Installatietechniek
Ventilatie

De noodzaak van frisse lucht op kantoor

Kan er bij u op kantoor een raam open? Kan de warmte van alle apparatuur, zoals computers, gemakkelijk afgevoerd worden? Regelmatig verse, frisse lucht is belangrijk voor de gezondheid en de productiviteit van uw werknemers. Als er geen mogelijkheid is om natuurlijk te ventileren, kunt u kiezen voor mechanische ventilatie, een warmteterugwinning installatie of een luchtbehandelingssysteem. Onvoldoende ventilatie op kantoor vergroot de kans op schimmels, uitstoot en fijnstof. Dat heeft weer nadelige gevolgen voor de gezondheid van uw collega’s. Goede ventilatie met behulp van een ventilatiesysteem kan die voorkomen. 

Ventilatiesysteem installeren

Heeft u interesse in een ventilatiesysteem? Of wilt u uw huidige systeem vervangen voor een duurzamere oplossing? Wij komen graag langs om uw bedrijfspand te beoordelen. Met onze kennis en ervaring op het gebied van luchtverversing, ventilatie en duurzame technieken, kunnen wij altijd een passende oplossing bieden. 

Onderhoud en service

Een ventilatiesysteem moet regelmatig onderhouden worden om goed te kunnen blijven functioneren. Regelmatig schoonmaken en de ventilatie laten controleren door daarvoor opgeleide monteurs is essentieel. Met een onderhoudscontract bij WKZ nemen wij het onderhoud en schoonmaken van u over. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en blijft u verzekerd van schone en frisse lucht. Onze monteurs zijn gecertificeerd en werken volgens de Europese hygiëne normen.