Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

WKZ Installatietechniek
Zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen op het dak van uw bedrijf

Door energie op te wekken met zonnepanelen op het dak van uw bedrijf kunt u besparen op de energiekosten. Door eigen groene stroom op te wekken draagt u meteen bij aan een duurzame toekomst. Investeert u nu zakelijk in zonnepanelen, dan kunt u nog gebruik maken van aantrekkelijke subsidies. Onze E-tak, WVM Elektrotechniek, ontwerpt en installeert zonnedaken die voldoen aan al uw wensen. 

Duurzaam ondernemen is de toekomst!

Zonnepanelen kunnen op vrijwel ieder dak geplaatst worden. Vooral als het dak van groot formaat is en een goede ligging heeft ten opzichte van de zon. Steeds meer bedrijven investeren in zonnepanalen om zo hun energiekosten te verlagen. Vooral als uw stroomverbruik hoog is, kan de investering al snel voordelig zijn. Naast zonnepanelen zijn er meer duurzame, slimme oplossingen voor uw bedrijf. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden van bijvoorbeeld slim verwarmen met behulp van een luchtbehandelingssysteem of warmtepompen. 

Subsidie en belastingaftrek bij zakelijke aanschaf zonnepanelen

Een groot voordeel van nu investeren in zonnepanelen is dat de overheid die investering stimuleert in de vorm van subsidies en belastingaftrek. Er zijn verschillende regelingen en opties. Ondernemers kunnen in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), de Energie-Investeringsaftrek (EIA), de SDE+ (subsidie voor grote projecten) en het is mogelijk om belasting terug te vragen. Meer weten over belastingteruggave en subsidies? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.