Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28
WensKlimaatZekerheid

Uw totaalinstallateur
Welkom bij WKZ

Duurzaamheid zit in ons DNA. Voor duurzame en energiezuinige oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. WKZ Totaalinstallateur is al sinds 1985 specialist op het gebied van verschillende soorten installaties. Wij werken voor bedrijven, overheden, industrie en particulieren.

We zijn geen doorsnee installateur. Van ontwerp tot onderhoud zijn wij uw partner op het gebied van installatietechniek. Onze samenwerking met fabrikanten en leveranciers van A-merken biedt u extra zekerheid. Onze visie? Als wij de kans krijgen om bij te dragen aan een gezonde toekomst door duurzame oplossingen te installeren, dan doen we dat!

Over WKZ

Globen, Apeldoorn
Project

Globen, Apeldoorn

Opdrachtgever: Globen, Apeldoorn Prachtig om te zien, maar hoe houd je het comfortabel? Op het terrein van de oude...

Lees verder

Nieuws
NIEUW KANTOOR EN NIEUW LOGO VOOR WKZ UIT APELDOORN

In het afgelopen jaar heeft WKZ niet stil gezeten. Naast bijzondere projecten, zoals Globen Apeldoorn en Elevatorhuis Rotterdam, is het kantoor verhuisd en zijn ze volop bezig met het uitrollen van een nieuwe huisstijl.

Om te vieren dat WKZ zich gevestigd heeft in het nieuwe kantoorpand aan de Tweelingenlaan werden vrienden, familie, klanten en relaties uitgenodigd voor een verrassend openingsfeest. 

Lees verder

 

 

WKZ Installatietechniek Apeldoorn


Apeldoorn

Tweelingenlaan 154
7324 AT Apeldoorn
T: 055 - 543 14 28
info@wkz.nl


Amsterdam

Westhavenweg 58 F
1042 AL Amsterdam
T: 020 692 26 61
amsterdam@wkz.nl