Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

Project
Platform ALBA, RH Marine

Platform ALBA-B3 van RH Marine is een gas compressie platform. Het platform zorgt voor extra stuwkracht om het gas van het reeds aanwezige gasboorplatform en productieplatform te transporteren naar de wal. De zware apparatuur wordt aangestuurd door diverse schakel- en regelapparatuur. Deze apparatuur staat in afgesloten ruimtes en heeft een hoge interne warmtelast die afgevoerd dient te worden. Hiervoor moet een airconditioning installatie worden geïnstalleerd. 

Installaties verbinden

De koeltechnische installaties op dit platform moeten goed met elkaar worden verbonden. Het gaat hier om de Carrier Condensingunits uit Amerika en de bijbehorende ventilatorconvectoren en luchtbehandelingskasten. Deze installaties moeten samen verbonden worden tot een correct werkende installatie, zodat de schakelruimtes op de gewenste temperatuur blijven. 

Off-shore projecten

Tijdens dit project is WKZ Totaalinstallateur verantwoordelijk voor de koeltechnische montage. Imtech Marina heeft WKZ gevraag vanwege eerdere samenwerkingen op soortgelijke off-shore projecten. Het platform is gebouwd door Heerema Zwijndrecht. 


Bijbehorende diensten

Koudetechniek

Bekijk hieronder de foto's van dit project


Klik op de een afbeelding om deze te vergroten