Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

Project
Lange Jaap Huisduinen

De Lange Jaap is een vuurtoren die ten noorden van Fort Kijkduin staat in Huisduinen in de provincie Noord-Holland. Met een hoogte van 63,45 meter is de Lange Jaap de hoogste vuurtoren van Nederland.

Constante temperatuur voor de zend- en bewakingsapparatuur

De vuurtoren “Lange Jaap” in Huisduinen (Den Helder) is huisvesting voor diverse zend- en bewakingsapparatuur. Zoals onder andere de radar van de verkeerstoren voor de scheepvaart. Deze apparatuur is gebaat bij een zo constant mogelijke temperatuur.

Passende installatie oplossing

WKZ Totaalinstallateur is door Croonwolter&dros en Rijkswaterstaat gevraagd om hier een passende installatie oplossing te verzorgen. Wij hebben gekozen voor een airconditioning installatie gekozen die de temperatuur op circa 20 graden houdt. Op afstand kan de installatie in de gaten worden gehouden.

Zo lang mogelijke levensduur

De geplaatste airconditioning moet zo lang mogelijk meegaan. Daarom is de installatie speciaal aangepast om die lange levensduur te kunnen realiseren. Zo is de buitenunit op een gepoedercoat RVS beugel op de galerij geplaatst, is de installatie inwendig compleet voorzien van een Progreen Heavy coating en is het plaatwerk van een ISO 12944 C5 2 componenten epoxy coating.


Bijbehorende diensten

Klimaatbeheersing

Bekijk hieronder de foto's van dit project


Klik op de een afbeelding om deze te vergroten