Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

Project
Gold & Silver Design Apeldoorn

Een airconditioning vervangen door een warmtepomp bij Gold & Silver in Apeldoorn

Mevrouw Kassenaar, eigenaresse van goud- en zilversmederij Gold & Silver Design, is vanaf het eerste uur al klant bij WKZ Totaalinstallateur! In het jaartal 2000 kwam mevrouw Kassenaar voor het eerst in contact met WKZ omdat er behoefte was voor airconditioning in de winkel. 22 jaar geleden was het namelijk te warm in de zaak & ook hingen er hallogeen lampen. Hierdoor is er voor een airco gekozen. Deze airco is door WKZ geleverd en geïnstalleerd.

Eind september 2021 werd het gehele plafond, inclusief de verlichting, van de zaak aan de Beekstraat in Apeldoorn vervangen. Hierdoor is er voor gekozen om de, toen op leeftijd zijnde, airco ook te vervangen. Mevrouw Kassenaar wilde daarnaast ook graag verduurzamen! De airco is vervangen door een warmtepomp, zodat de ketel niet meer aan hoeft. Met de geïnstalleerde warmtepomp kan er gekoeld én verwarmd worden. De warmtepomp, welke van het merk Daikin is, is geïnstalleerd als een kanaalmodel.

 

Serge Bernhart, verkoopadviseur bij WKZ Totaalinstallateur, is nauw betrokken geweest bij dit project, hij voegt toe: ‘’Gold & Silver Design is een leuke winkel om zoiets voor te mogen doen. Mevrouw Kassenaar heeft nu weer een goed geconditioneerde winkel waar ze jaren mee vooruit kan én ze kan besparen op haar verwarmingskosten’’.

 


Bijbehorende diensten

Warmtepompen

Bekijk hieronder de foto's van dit project


Klik op de een afbeelding om deze te vergroten