Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

Project
Festas Project- en Woonstoffering Apeldoorn

Sinds onze verhuizing naar de Tweelingenlaan, waar het voormalige Novo Projectstoffering rond dezelfde tijd hun intrek deed op Tweelingenlaan 117, zijn wij buren van elkaar geworden. Het voormalige Novo Projectstoffering, gaat nu verder onder de naam Festas Project- en Woonstoffering. In voor ons beide toch wel een bijzonder drukke periode, zijn wij met elkaar in gesprek geraakt. Van het één kwam het ander. Wij hebben een Daikin VRV systeem mogen plaatsen en een WTW ventilatie in het pand!

Wens

Wat was de wens van de klant?

Het bestaande klimaatsysteem vervangen, dit systeem voldeed niet meer en verbruikte veel energie.

Klimaat

Wat hebben wij aangeboden?

We hebben een Daikin VRV aangeboden met continue verwarmen. Dit systeem kan per vertrek koelen of verwarmen waarmee de energie onderling wordt uitgewisseld en dus een enorm rendement oplevert. Voor de binnenunits is er gekozen voor een Fully Flat cassettemodel die mooi in het systeemplafond geïntegreerd is. De bedrade afstandsbediening is via je smartphone simpel te bedienen achter je bureau.

Voor het ventilatiesysteem is er een Warmte Terug Win (WTW) unit aangeboden die ook de lucht vochtigheid uitwisselt waardoor extreem droge lucht wordt beperkt in de winter. Het systeem heeft een rendement tot 78%, wat een juiste besparing oplevert in het ventileren. Het geheel is door ons luchttechnisch ingeregeld.

Zekerheid

Hoe heeft dat voor zekerheid gezorgd?

Wij hebben gekozen voor het merk Daikin. Hiermee is het binnen klimaat voor jaren gewaarborgd, in combinatie met een jaarlijks onderhoudscontract. Hiermee word jaarlijks energie bespaard. Het complete systeem wordt bewaakt door een centrale besturing (ITM) waardoor o.a. temperatuur, ventilatie en kloktijden worden bewaakt. Het gehele systeem kunnen wij vanaf afstand uitlezen en bedienen.

 


Bijbehorende diensten

Warmtepompen Ventilatie Airconditioning Klimaatbeheersing Onderhoud

Bekijk hieronder de foto's van dit project


Klik op de een afbeelding om deze te vergroten