Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

Project
De Hoogekamp Beemte-Broekland

De Hooge Kamp in Beemte-Broekland is een tuinderij met een biologisch-dynamische aanpak. Ze verkopen hun groente en fruit op de markt van Apeldoorn en Arnhem. Tevens leveren ze elke week honderden groente pakketten aan hun abonnees. Deze pakketten worden vergezeld door een nieuwsbrief met de verhalen van die week en recepten ter inspiratie. 

Installatie koelcellen 

De Hooge Kamp had de wens om een nieuwe schuur te bouwen voor het inpakken van de pakketten en het bewaren van de zelf verbouwde groenten en het ingekochte fruit. WKZ Totaalinstallateur werd gevraagd om de installatie van de koelcellen te verzorgen.

Extra energie besparen met zonnepanelen en dikkere deuren

WKZ heeft twee koelcellen gerealiseerd. Deze zijn gekoppeld op een frequentie gestuurde koelmachine. Dit betekent dat de gevraagde koel capaciteit naadloos aansluit op het geleverde koelvermogen van de koelmachine. Bovendien heeft De Hooge Kamp eigen zonnepanelen op het dak en kan er dus zuinig worden omgegaan met de opgewekte energie. Daarnaast zijn de deurpanelen van de koelcel dikker dan je normaal voor een koelcel zou gebruiken. Dit hebben we gedaan om extra energie te besparen. 

Uniek ontwerp inclusief energiebesparing

WKZ Totaalinstallateur is verantwoordelijk voor zowel het ontwerp als de realisatie en het onderhoud. Er is goed gekeken en geluisterd naar de wensen van De Hooge Kamp. Hierdoor zijn we tot een uniek ontwerp met de hoogst mogelijke energiebesparing binnen het budget van de klant gekomen.


Bijbehorende diensten

Koudetechniek

Bekijk hieronder de foto's van dit project


Klik op de een afbeelding om deze te vergroten