Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

Project
Camping de Zandhegge Emst

Camping de Zandhegge voorzien van een nieuwe koel- en vriescel & airconditioning

Nieuwe koel- en vriescel samen met airconditioning installaties zorgen voor optimaal comfort bij Camping de Zandhegge in Emst.

 

Wens

Een koel- en vriescel die tijdens de zomer enkele keren uitvalt. Dat is natuurlijk niet wenselijk.
Ook op plekken op de camping, bijvoorbeeld in de kantoren, werd het te warm. De wens van Camping de Zandhegge was dan ook een wenselijk binnenklimaatsysteem én een nieuwe koel- en vriescel.

Klimaat

Om de ruimtes op de camping te verkoelen en te verwarmen is er gekozen voor airco-units van het merk Daikin. Deze installaties zijn uitgevoerd als splitsysteem. Dit bestaat uit een binnen- en buitenunit. Voor de kantoren is er gekozen voor een vloermodel, omdat deze laag over de vloer de warme lucht inblaast. Verder zijn er twee wandunits geplaats op de camping, die ook kunnen koelen en verwarmen .
Omdat de koel- en vriescel meerdere keren waren uitgevallen én al aardig op leeftijd waren, is ervoor gekozen om een compleet nieuwe koel- en vriescel combinatie te installeren. In de koel- en vriescel hangt binnen een verdamper en buiten staan de koelmachines.

Zekerheid

De nieuwe koel- en vriescel is helemaal naar wens! Hierdoor kan Camping de Zandhegge hun gasten weer voorzien van de etenswaren die met de juiste temperatuur bewaard worden.
Op de camping is er weer een gewenste temperatuur. Omdat er voor de kantoren gekozen is voor een vloermodel die zowel kan koelen als verwarmen, ze verbruiken dan geen gas & besparen dus op hun energie rekening.
Daarnaast gaat WKZ jaarlijkse onderhoud verzorgen en 24/7 service aanbieden bij een storing aan de installaties.

 

Bekijk hieronder de foto's van dit project


Klik op de een afbeelding om deze te vergroten