Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

Nieuws
Daikin Awards 2019

De Daikin Award is een jaarlijks evenement, waarbij  installatie- bedrijven in heel Nederland hun projecten, waar ze trots op zijn, in de schijnwerpers kunnen zetten.
Doel van het project: een aangenaam, duurzaam en gezond binnen- en buitenklimaat.

Daikin beloont jaarlijks de meest innovatieve en duurzame concepten, ofwel totaaloplossingen.

De ingezonden projecten konden worden ingedeeld in de volgende categorieën:

Innovatie, Comfort en Smart Buildings.

WKZ Totaalinstallateur heeft twee projecten ingezonden:

  • Globen ( Categorie Comfort) https://www.daikinaward.nl/projecten/globen/
    Een nieuw pand, klaar voor de toekomst. Gasloos, met een VRV IV-warmtepomp, ventilatie met warmteterugwinning, hemelwateropslag, triple glas, vloerverwarming én -koeling via een aparte warmtepomp en een centrale regelaar met een intelligent tablet controller. Dankzij de zonnepanelen staat er  een nul op de meter. Dit pand is helemaal zelfvoorzienend en je ziet er niks van.
  • Het Elevatorhuis ( Smart Building) www.daikinaward.nl/projecten/elevatorhuis/
    Een prachtige samenwerking en ontwikkeling in teamverband: opdrachtgever, architect, aannemer en WKZ. Oorspronkelijke ruimte en hoogte zijn weer teruggebracht: Geen systeemplafonds, geen units aan het plafond, geen thermostaten aan de wand, geen ventilatiekanalen in het zicht. De regeling van de units gaat via de cloud en per locatie te beheren. Als de gebruiker naar kantoor gaat, kan hij deze vanuit huis aanzetten, zodat hij in een gewenst warm OF juist gekoeld kantoor arriveert. De beheerder krijgt, net als WKZ, een email bij een eventuele storing. Zo kan WKZ op afstand al een diagnose doen en zorgen dat de monteur met de juiste onderdelen kan vertrekken om het naar tevredenheid op te lossen. Het stroomverbruik is te visualiseren en te vergelijken, waardoor er op elektriciteitskosten bespaard kan worden, indien nodig.

 

 

Op 13 december 2019 was het Moment van de waarheid: De uitreiking van de Daikin Awards.

Er zijn maar liefst 45 projecten ingezonden en niemand wist nog of zijn/ haar project genomineerd was of niet. Een geweldige avond, gepresenteerd door Bas Muijs,  onder het genot van een zalig diner werden na het hoofdgerecht de nominaties bekend gemaakt door medewerkers van Daikin.

WKZ werd maar liefst met BEIDE projecten genomineerd, behorend bij de 5 beste projecten per categorie!!

Na het dessert maakten Erben Wennemars, Rintje Ritsma en Sven Kramer de winnaars bekend. En meteen bij de eerste categorie, Smart Buildings, sprak Erben Wennemars de naam van WKZ uit en bestormden we vol trots het podium om de cheque van 10.000 euro, de bloemen EN vuurwerk in ontvangst te nemen. Dit deden we met slechts een kleine delegatie van WKZ, maar we hebben de doelen met ons gehele team gerealiseerd en was de inzet en samenwerking van een ieder van groot belang voor het behalen van dit resultaat!

Op 27 januari 2020 zal in de editie van RCC Koud & luchtbehandeling ons winnende project te zien zijn.

Ook een prachtige video zal binnenkort gemaakt worden om inzichtelijk te maken waarom het Elevatorhuis een terechte winnaar is!

Laatste nieuwsberichten:

NewTechFestival 2023
Nieuws

NewTechFestival 2023

NewTechFestival 2023 Bedrijven presenteren hun techniek en WKZ Totaalinstallateur is ook van de partij! Het NewTechFestival vindt... Lees verder

WKZ bestaat 30 jaar: Aftermovie
Nieuws

WKZ bestaat 30 jaar: Aftermovie

Wat een feest, wat een geweldige avond! We hebben enorm genoten van deze feestelijke dag. Hierbij presenteren wij met trots de... Lees verder

Daikin Awards 2023
Nieuws

Daikin Awards 2023

Daikin Awards 2023 Dit jaar was de eerste editie van de Daikin Awards weer sinds 2019. In 2019 was WKZ maar liefst tweemaal... Lees verder

Daikin Award Smart Building winnaar genomineerd voor Duurzaamheidsprijs
Nieuws

Daikin Award Smart Building winnaar genomineerd voor Duurzaamheidsprijs

WKZ Totaalinstallateur heeft in 2019 de Daikin Award gewonnen in de categorie Smart Building, met het duurzame project Het... Lees verder