Storing of een andere vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 055 - 543 14 28

Nieuws
Daikin Awards 2019

De Daikin Award is een jaarlijks evenement, waarbij  installatie- bedrijven in heel Nederland hun projecten, waar ze trots op zijn, in de schijnwerpers kunnen zetten.
Doel van het project: een aangenaam, duurzaam en gezond binnen- en buitenklimaat.

Daikin beloont jaarlijks de meest innovatieve en duurzame concepten, ofwel totaaloplossingen.

De ingezonden projecten konden worden ingedeeld in de volgende categorieën:

Innovatie, Comfort en Smart Buildings.

WKZ Totaalinstallateur heeft twee projecten ingezonden:

  • Globen ( Categorie Comfort) https://www.daikinaward.nl/projecten/globen/
    Een nieuw pand, klaar voor de toekomst. Gasloos, met een VRV IV-warmtepomp, ventilatie met warmteterugwinning, hemelwateropslag, triple glas, vloerverwarming én -koeling via een aparte warmtepomp en een centrale regelaar met een intelligent tablet controller. Dankzij de zonnepanelen staat er  een nul op de meter. Dit pand is helemaal zelfvoorzienend en je ziet er niks van.
  • Het Elevatorhuis ( Smart Building) www.daikinaward.nl/projecten/elevatorhuis/
    Een prachtige samenwerking en ontwikkeling in teamverband: opdrachtgever, architect, aannemer en WKZ. Oorspronkelijke ruimte en hoogte zijn weer teruggebracht: Geen systeemplafonds, geen units aan het plafond, geen thermostaten aan de wand, geen ventilatiekanalen in het zicht. De regeling van de units gaat via de cloud en per locatie te beheren. Als de gebruiker naar kantoor gaat, kan hij deze vanuit huis aanzetten, zodat hij in een gewenst warm OF juist gekoeld kantoor arriveert. De beheerder krijgt, net als WKZ, een email bij een eventuele storing. Zo kan WKZ op afstand al een diagnose doen en zorgen dat de monteur met de juiste onderdelen kan vertrekken om het naar tevredenheid op te lossen. Het stroomverbruik is te visualiseren en te vergelijken, waardoor er op elektriciteitskosten bespaard kan worden, indien nodig.

 

 

Op 13 december 2019 was het Moment van de waarheid: De uitreiking van de Daikin Awards.

Er zijn maar liefst 45 projecten ingezonden en niemand wist nog of zijn/ haar project genomineerd was of niet. Een geweldige avond, gepresenteerd door Bas Muijs,  onder het genot van een zalig diner werden na het hoofdgerecht de nominaties bekend gemaakt door medewerkers van Daikin.

WKZ werd maar liefst met BEIDE projecten genomineerd, behorend bij de 5 beste projecten per categorie!!

Na het dessert maakten Erben Wennemars, Rintje Ritsma en Sven Kramer de winnaars bekend. En meteen bij de eerste categorie, Smart Buildings, sprak Erben Wennemars de naam van WKZ uit en bestormden we vol trots het podium om de cheque van 10.000 euro, de bloemen EN vuurwerk in ontvangst te nemen. Dit deden we met slechts een kleine delegatie van WKZ, maar we hebben de doelen met ons gehele team gerealiseerd en was de inzet en samenwerking van een ieder van groot belang voor het behalen van dit resultaat!

Op 27 januari 2020 zal in de editie van RCC Koud & luchtbehandeling ons winnende project te zien zijn.

Ook een prachtige video zal binnenkort gemaakt worden om inzichtelijk te maken waarom het Elevatorhuis een terechte winnaar is!

Laatste nieuwsberichten:

OPSTARTEN PROJECT:  NOVO PROJECTSTOFFERING
Nieuws

OPSTARTEN PROJECT: NOVO PROJECTSTOFFERING

SInds onze verhuizing naar de Tweelingenlaan, waar Novo Projectstoffering rond de zelfde tijd hun intrek deed op Tweelingelaan... Lees verder

Rijksmonumentaal complex aan de Jansstraat te Haarlem krijgt nieuwe functie
Nieuws

Rijksmonumentaal complex aan de Jansstraat te Haarlem krijgt nieuwe functie

WKZ Totaalinstallaur heeft opdracht gekregen voor de herbestemming en restauratie van een rijksmonumentaal gebouwencomplex aan de... Lees verder

“Iedereen is hier ‘all-round’, hoe vang je dat in een functieprofiel?”
Nieuws

“Iedereen is hier ‘all-round’, hoe vang je dat in een functieprofiel?”

Bij WKZ, een totaalinstallatiebureau in Apeldoorn en Amsterdam, werken zo’n vijftig enthousiaste mensen dagelijks aan de... Lees verder

Daikin Awards 2019
Nieuws

Daikin Awards 2019

De Daikin Award is een jaarlijks evenement, waarbij  installatie- bedrijven in heel Nederland hun projecten, waar ze trots op... Lees verder

WKZ Installatietechniek Apeldoorn


Apeldoorn

Tweelingenlaan 154
7324 AT Apeldoorn
T: 055 - 543 14 28
[email protected]


Amsterdam

Hoogoorddreef 77
1101 BB Amsterdam
T: 020 692 26 61
[email protected]